Omet al contingut

THE ELECTRIC MUSIC FUSION

Amb l’objectiu de fusionar gèneres musicals neix e-STRINGS, un quintet de cordes elèctriques acompanyats de bateria i teclats. Una formació que fusiona, amb arranjaments fets a mida, les melodies clàssiques de Vivaldi, Handel i Beethoven amb les cançons més destacades del rock de Police i Bon Jovi, el pop de Michael Jackson, Coldplay, Lady Gaga i Britney Spears; passant pel house de David Guetta i Avicii, el flashdance de Michael Sembello, fins a arribar a Rosalía.

e-STRINGS és un nou concepte musical que unifica en un mateix espectacle el so inèdit dels instruments elèctrics i la imatge i les llums d’una cuidada posada en escena. Una proposta que desafia els concerts convencionals i s’adapta a tota mena d’esdeveniments.

Músics

Naeon Kim

Violí

Blanca Coll

Violí

Elena Martínez

Viola

Edgar Casellas

Cello

Irma Bau

Cello

Pepe Soler

Bateria

Adrián Ghiardo

Teclats

Equip

Arranjaments:

Jordi Cornudella

PRODUCCIÓ MUSICAL:

Adrian Ghiardo

Tècnic de so:

Toni París

TÈCNICS LLUMS:

Isidro Ortiz i Pau Vila

Perruqueria

Xavier Jubany i Oscar Vera

Vestuari

Marcel Bofill

Maquillatge

Miriam Tió

Producció:

Hèctor Boada

Brand manager

Alba Albert

Brand ambassador

Edgar Casellas

Direcció general:

Jaume Sabaté

Partners

By Gio

e-STRINGS neix amb l’aval i el prestigi de la GIO Symphonia, un projecte orquestral versàtil i innovador que té la voluntat de portar més enllà les experiències musicals convencionals. En els seus deu anys de trajectòria ha actuat als principals teatres, auditoris i festivals del país al costat de prestigiosos directors i solistes, nacionals i internacionals.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!